top of page

Gratis Meditatie Video's

     In 2007 heb ik de yogastudio Yogapret in Uithoorn opgericht. Al snel kreeg ik fijne reacties op mijn manier van lesgeven. Men waardeerde mijn rust, mijn back to basic houding en genoot van mijn stemgebruik tijdens de lessen. Dat gaf mij heel veel voldoening. Het voelde fijn dat ik mijn capaciteiten kon gebruiken om anderen te helpen. Zodat zij meer aanwezig, tevreden en bewust konden zijn van de omgeving en zelfs in het NU present durfde te zijn.

Ieder mens mag trots zijn op het prachtige licht in zichzelf wat altijd de mogelijkheid mag krijgen om te gaan schijnen, alleen helaas doordat we soms stress ervaren lukt het even niet. Vaak door externe spanningen sluiten wij ons bij tijd en wijle af of blokkeren wij ons volledige potentieel.

     Er is een oplossing: neem hulp aan en/of kom naar het rouwcafe zodat we samen gaan werken om de diepte in te duiken zodat jij je ware levendigheid, vreugde terugvindt maar ook een manier vindt om jou stress weer los te laten.

     Als voorproef kan je genieten van diverse Gratis Visualisatie video's hier op de website. (opgenomen tijdens de eerste Corona lockdown in 2019)

 

     TIP: Bereid je voor op een moment voor jezelf en ga dan pas luisteren: doe alles wat jou zou kunnen storen zoals telefoon of tv uit, ga ergens lekker en comfortabel zitten of liggen, laat je omgeving los door o.a bewust te voelen hoe je ligt of zit, wees bewust van alle contact punten met je ondergrond en luister alleen nog maar naar mijn stem. 

     Probeer je MONKEY-MIND (dat zijn je gedachtes die constant in je hoofd aanwezig zijn) tot rust te brengen. Dat doe je door als er een gedachte komt, deze te accepteren en daarna meteen weer los te laten door te concentreren op je ademhaling. Leg eventueel je rechterhand op je

onderbuik als focuspunt. Adem in en adem uit.

Om dit in gedachten te herhalen kan je helpen. Doe dit desnoods

meerdere malen totdat je echt in het NU beland bent (accepteer dat het

de ene keer beter gaat dan de andere keer, onthou ook dat je elk moment

weer opnieuw kan gaan oefenen en de daarop volgende keer is altijd

weer anders dan een voorgaande keer).

 

Geniet & Succes

bottom of page