Gratis Meditatie Video's

In 2007 heb ik Yogapret opgericht. Al snel kreeg ik fijne reacties op mijn manier van lesgeven. Men waardeerde mijn  rust, mijn back to basic houding en genoot van mijn stemgebruik tijdens de lessen. Dat gaf mij heel veel voldoening. Het voelde fijn dat ik mijn capaciteiten kon gebruiken om anderen te helpen. Zodat zij meer aanwezig, tevreden en bewust konden zijn van de omgeving en in het NU present durven te zijn.

Ieder mens mag trots zijn op het prachtige licht wat van zichzelf is en dat wacht om te kunnen gaan stralen, alleen helaas doordat we soms stress ervaren lukt het niet. Deze externe spanningen sluiten wij bij tijd en wijle of blokkeren  wij ons volledige potentieel af.

Neem hulp aan en laten we samen gaan werken en de diepte in duiken zodat jij je ware levendigheid, vreugde en een manier vindt om de stress weer los te laten.

Als voorproef kan je genieten van diverse Gratis Visualisaties video's hier op de website.(opgenomen tijdens de eerste Corona Lockdown)

 

Bereid je voor op een moment voor jezelf en ga dan pas luisteren: ga ergens lekker en comfortabel zitten of liggen, laat je omgeving los door o.a bewust te voelen hoe je ligt of zit, doe de telefoon of de tv uit en wees bewust en luister alleen nog maar naar mijn stem. 

Probeer je MONKEY-MIND (alle gedachtens die er vaak constant door je hoofd heen en weer schieten) tot rust te brengen dat doe je door als er een gedachte komt, deze te accepteren maar wel weer meteen los laten door je te concentreren op je ademhaling. Leg eventueel je rechterhand op je onderbuik als focus punt. Doe dit desnoods meerdere malen totdat je echt in het NU beland bent (accepteer dat het de ene keer beter gaat dan de andere keer, elk moment kan je weer opnieuw oefenen).

Succes.