top of page

Rouw workshop 

Waarbij we samen mediteren en adem- en schrijfoefeningen doen  

 

     Met rouwen kan je altijd (nog of weer) beginnen. Als het goed voelt voor jou kan je de verdieping ingaan en misschien wel een stuk rouw bij jezelf helen. Het zal altijd een wond blijven maar je kan met de gevolgen van rouw leren leven. Net zoals door de tijd de meeste wonden genezen zo krijgt rouw ook een plek. Zelfs terwijl tijd een ongrijpbaar begrip is.

Heb je behoefte om voor jouw persoonlijke proces zelf de tools in handen te nemen. Doe dan mee met de rouwworkshop waarbij we schrijfoefeningen gebruiken voor reflectie, verstilling vinden in onze ademhaling en mediteren voor rust in onze hoofden.

     Misschien is het de tijd om voor jouw een stuk rouw aan te raken, te koesteren en te helen? Hoe zou het zijn als je straks tijdens de workshop merkt dat je door de verbinding met jezelf de rouw een beetje los kan laten, misschien ervaar je juist nu dan weer de liefde die er altijd zal blijven en lukt het opeens om dat te ervaren? 

    Deze workshops zijn toegankelijke voor alle soorten rouw. Zoals: na het overlijden van een dierbare, door een echtscheiding, door het verlies van werk of doordat je een chronische ziekte hebt. Dit zijn allemaal gebeurtenissen waarbij je automatisch je leven opnieuw gaat bekijken, beleven en inrichten.

En in alle gevallen valt er altijd te schrijven, te mediteren en te delen. 

     Het maakt niet uit wanneer jouw proces begon. Meedoen aan deze workshop kan voor nieuwe zienswijze zorgen en een manier om overbodige bagage los te laten. Gelukkig kan je op elk moment je  verdiepen in je innerlijke processen. Ook al voel je je down, gieren er emoties door je heen juist wanneer je er mee aan de slag gaat ontstaat er vaak een helende werking.

     Resoneert dit bij jou tijdens het lezen? Voel jij dat deze manier van verwerking jou kan helpen, of wil je het graag  proberen? Is het de tijd om aan de slag te gaan om een stuk rouw te helen? Voel je dat je op nieuwe vlakken uitgedaagd wilt worden maar weet je niet hoe? Doe dan mee met een rouwworkshop want hier krijg je onder begeleiding verschillende handvatten aangereikt.   

Maar misschien wil je nu (nog) niet meedoen? 

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, zo blijven we contact houden en weet je meteen wanneer de workshops zijn. Hou ook deze website en Facebook in de gaten. Of als je nog vragen hebt, mail mij dan direct.

Wil je in liefde verbinden en juist ook loslaten?

Kom dan mee doen?

Informatie Rouw workshops

bottom of page