top of page

Tarieven

Zorg tijdens ziekte & stervensproces:

Als jij of een dierbare behoefte hebben aan persoonlijk begeleiding tijdens je ziekte en/of sterfproces, neem dan contact met mij op. We maken dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek dat ongeveer 30-45 minuten duurt. Doordat we in zo'n belangrijke periode (die je maar een keer kan doen) gaan samenwerken is het erg belangrijk dat er een klik is en dat we uw behoefte en verwachtingen op papier zetten, voordat we een besluit tot samenwerken nemen. Natuurlijk kan uw behoefte tijdens het verloop van het ziekte & stervensproces, steeds weer aangepast worden.

Na het intakegesprek geldt het reguliere uurtarief van € 59,50 euro.
Daarnaast vraag ik een reiskostenvergoeding van € 0,33 per kilometer buiten Uithoorn & de Kwakel.

Let op! Vergoeding voor stervensbegeleiding kan uit het PGB (persoonsgebonden budget) worden betaald mits er een WLZ (Wet langdurige zorg) indicatie palliatief is. Deze kunt u via uw huisarts aanvragen.

 

Zorg voor de nabestaande:
Als je behoefte hebt als nabestaande om te praten over het stervensproces en de ontstane verwarring, slapeloosheid en vergeetachtigheid die u mogelijk overvallen tijdens en na deze intense periode. Dan bied ik u een luisterend oor en geef begeleiding in uw rouwproces, waarbij u kunt uitgaan van een sfeer van vertrouwen en geheimhouding, zodat we een lach en een traan kunnen delen.

Het praktische is als ik snel na een overlijden met u in contact kom, op die manier kunnen onzekere gevoelens over rouwen in een vroegtijdig stadium ontzenuwd worden. Maar aan de andere kant kan je ook nog in een later stadium (opnieuw) hulp in de vorm van begeleiding vragen.

Het uurtarief voor nabestaandenzorg bedraagt € 59,50 euro.

Let op! Kijk naar je verzekering want de kosten van een nabestaandengesprek kunnen in veel gevallen gedeclareerd worden bij de maatschappij waar de uitvaartverzekering is afgesloten.

bottom of page