top of page

Yoga-, Meditatie- en Wandel Retraite

 

Kom mee naar Paleochora (Kreta) voor afwisselende (Stilte) Wandelingen en Yoga Avontuur.

 

YOGA (PRET) VAKANTIE

voorjaar 2023

(totaal zes dagen met diverse yoga lessen, twee wandeldagen en 5 griekse zwoele nachten)

voor ? euro (incl 25 euro administratiekosten)

de prijs gaat nog nader bekeken worden in voorjaar 2023

(je hoeft alleen nog maar een vliegticket naar Chania te boeken)

 

WE BLIJVEN LETTEN OP DE COVID RESTRICTIES

We hebben de krachten van Yogapret & Finy Sheils samengevoegd om op deze manier met meer mensen een mooie reis te maken waarbij hun innerlijke natuur centraal staat en geprikkeld wordt. Deze retraite bevindt zich op Kreta, in een prachtige en vredige omgeving. Dat wordt genieten van een verrijkende en gedenkwaardige ervaring. Laat het dagelijks leven maar even helemaal los en ervaar momenten met jezelf met de omgeving en van diepe verbondenheid en waardering. Beleef het NU en wees trots op jezelf!

 

* 5 Overnachtingen gebaseerd op een gedeelde twee persoons- kamer met badkamer. (eenpersoons kamer is mogelijk tegen meerprijs)

* Gezamenlijke ontbijt (met lokale verse lekkernijen) in Villa Candia of Aris Hotel.   

* Gezamenlijke lunch of avondeten in het Dorp (homemade Grieks eten), welke maaltijd hangt van het programma af.

* Stilte Kustwandeling vanaf Krios beach lopend naar Elafonessi (wereld erfgoed) en met de boot weer terug naar Paleochora.

* Wandelen naar Anidri beach en door de Anidri Gorge (heen en weer) naar bergdorp Anidri om een biologische lunch te eten in "Sto Scolio" ('t Oude Schoolgebouw) en meditatie sessie op een berg.

* Yoga sessies (Hatha, Yin Yoga of Yogalates) en meditatie (ook 1 maal zonsopgang en 1 maal zonsondergang) in de yogatuin of dakterras en een keer op het strand.

* Genoeg tijd om zelf het dorp te verkennen, de omgeving (wandelend of fietsend) en om lekker een duik in de zee te nemen.

* Inclusief transfers vanaf vliegveld in Chania naar Paleochora: mits je met Transavia vliegt: op zondag 2 oktober heen en op vrijdag 7 oktober terug.

* Mogelijkheid om te suppen, snorkeltochten, privé klankreis, massages en pedicures, vis spa of bowen therapie bij te boeken vraag voor de (groeps)prijzen.

 

Ervaar de vroege ochtend yogalessen in de yogatuin of dakterras, terwijl het dorp langzaam aan wakker wordt. Geniet ervan dat tijdens de avond lessen de rust van de dag weer terug keert in het dorp.

 

Loop de Stilte wandelingen met al je zintuigen super alert onderwijl terug kerend naar je Eigen Stilte in Jezelf. Geniet van de natuur, zon en zee en de super gast vrijheid van de bewoners van Paleochora! Ook wel genoemd de Parel van de Libische Zee.

 

De Yoga lessen zijn toegankelijk voor alle niveau’s en voor mannen en vrouwen. De wandelingen zijn facultatief.

Meedoen met een Yoga Retraite is alsof je jezelf een cadeau geeft. Hier mag je even het dagelijkse drukke leven loslaten, om even bij te komen. Het is als een pauzeknop, waarbij je weer even je 'eigen ik' kan ervaren. Even voelen hoe het nu met je is en gaat. "Gewoon" tijd en aandacht aan jezelf besteden. Even niks moeten, maar een week waar alles Mag. Gewoon alleen maar ‘zijn’. In een inspirerende omgeving, alleen of in de groep in stilte met een (glim)lach.

bottom of page