top of page

Deze workshops staan gepland voor winter 2021/2022

Zwangerschaps workshops

Zwanger zijn, straks gaan bevallen en nu erover schrijven.

BEN JE ZWANGER? 

Wil je je zwangerschap bewust meemaken? Wil je je ontspannen voorbereiden op de bevalling? Wil je een manier vinden om te blijven ontspannen tijdens de bevalling? Wil je een blijvende herinnering overhouden aan deze speciale tijd met de kleine zo dichtbij je? Doe dan mee met deze verrassende zwangerschaps workshop!

 

WAT GAAN WE DOEN?

We gaan met behulp van yoga oefeningen het lichaam laten ontspannen, we luisteren naar Moeder-Baby visualisaties en we staan stil bij de veranderingen van je lichaam en de eventuele nieuwe gevoelens die de zwangerschap en het aankomende moederschap met zich meebrengen. 

We gaan op zoek naar een balans die jou kan stimuleren om de zwangerschap nog intenser te beleven maar ook om de bevalling vrolijk tegemoet te gaan en daarna het moederschap met een lach te kunnen omarmen. 

 

WAT KAN JE VERWACHTEN TIJDENS DE WORKSHOP?

  • Ademhalingstechniek: welke je kan gebruiken tijdens de zwangerschap zodat je kan ontspannen maar ook voor bij de bevalling om zo ontspannen mogelijk te kunnen blijven.

  • Ontspanningsoefening: door middel van yoga, hier leer je hoe het lichaam ongewenste spanningen los kan laten en hoe een ontspannen lichaam aanvoelt.

  • Schrijfoefening:. om te onderzoeken waar je nu staat, wat je angsten zijn en waar je zin in hebt met betrekking tot zwangerschap, bevalling en moederschap.

  • Als speciale afsluiter schrijven we een brief aan je ongeboren baby, die daar zo veilig bij je ligt, groeit en elke dag sterker wordt.

Finy Sheils heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van zwangeren tijdens de zwangerschapsyoga cursussen van Yogapret. Met deze kennis heeft zij het boek "Zwangerschapsyoga, de weg naar een Feestelijke Bevalling"  geschreven en te verkrijgen vanaf najaar 2021. 

Wil je de Zwangerschap nog intenser beleven? Wil je een dag tijdens je zwangerschap op een speciale manier contact maken met je kleine? Wil je een mooi schrijfwerk overhouden van dit moment tijdens deze zwangerschap en wil je later een mooie brief kunnen overhandigen aan je kind?

Kom dan meedoen! Geef je snel op. Wil je nu nog niet meedoen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, zo blijven we contact houden.

Deze workshops staan gepland voor najaar 2021

Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.
bottom of page